Jablečná pomazánka

Výborná na chleba i jen tak na lžičku. Skvěle nahradí všechna sladká pomazánková másla z obchodu.


4.411x
35 min

Postup přípravy

Jablka zbavíme jádřinců a slupek, nakrájíme a rozvaříme. Rozvařená jablka pořádně rozmixujeme. Čokoládu nalámeme na kousky a ve vodní lázni necháme roztavit.

K jablečné kaši přidáme zbylé ingredience - kakao, oba cukry a rozpuštěnou čokoládu. Důkladně promícháme.

Jablečnou pomazánkou plníme vymyté sklenice. Nezavařujeme, pouze uchováváme v lednici. Jablečnou pomazánku podáváme s pečivem i samostatně jen tak na chuť.
user-icon

autor romcza


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jablečná pomazánka

Zpět na recept