Jablečná pomazánka

Výborná na chleba i jen tak na lžičku. Skvěle nahradí všechna sladká pomazánková másla z obchodu.


4.411x
35 min

Postup přípravy

Jablka zbavíme jádřinců a slupek, nakrájíme a rozvaříme. Rozvařená jablka pořádně rozmixujeme. Čokoládu nalámeme na kousky a ve vodní lázni necháme roztavit. K jablečné kaši přidáme zbylé ingredience - kakao, oba cukry a rozpuštěnou čokoládu. Důkladně promícháme. Jablečnou pomazánkou plníme vymyté sklenice. Nezavařujeme, pouze uchováváme v lednici. Jablečnou pomazánku podáváme s pečivem i samostatně jen tak na chuť.
user-icon

autor romcza

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jablečná pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena