Vaření.czReceptyItalský rajčatový krém s bazalkou

Italský rajčatový krém s bazalkou

Dobrá italská rajčatová krémová polévka.


4.08x
30 min
1×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
30 gmáslo
1 lžícehnědý cukr
1 ksčervená cibule
1 hrstlístky bazalky
3 lžíceextra panenský olivový olej
350 mlkuřecí nebo zeleninový vývar
1 ksčerstvé rajče
500 grajčatové pyré Valfrutta

podle chuti

sůl
pepř

Postup přípravy

V hrnci rozpustíme máslo s olejem a opečeme na něm najemno nasekanou cibuli, později přidáme i česnek. Na tento základ vlijeme pyré, vývar a přidáme cukr. Dochutíme a povaříme asi 10 minut. Nakonec polévku rozmixujeme dohladka. Čerstvé rajče rozkrojíme na čtvrtky, vydlabeme semínka a seřízneme slupku. Filety z dužiny pokrájíme na proužky a vložíme spolu s bazalkou jako dekoraci do talířů s polévkou. Partnerem receptu je Valfrutta
user-icon

autor Valfrutta


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italský rajčatový krém s bazalkou

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena