Italská svíčková

Recept na výbornou úpravu panenské svíčkové v italském stylu.


3.45x
60 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
2 ksrajčata
0.5 kscibule
1 lžícebazalka
2 ksžampiony
2 ksbobkový list
2 lžíceolivový olej
2 ksčervená paprika
2 ksžlutá paprika
180 gpanenská svíčková

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 180 °C. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky. Žampiony očistíme a nakrájíme také na kousky.

Filety z panenské svíčkové položíme na pečící plech. V míse smícháme zbývající ingredience - zeleninu, žampiony a koření, poté směs přidáme k masu a vše zakryjeme aluminiovou folií.

Svíčkovou pečeme 20 - 30 minut v předehřáté troubě podle tloušťky porcí hovězího masa. Maso musí být měkké.

Italskou svíčkovou podáváme s oblíbenou přílohou.
user-icon

autor suback


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská svíčková

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena