Italská svíčková

Recept na výbornou úpravu panenské svíčkové v italském stylu.


3.45x
60 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 180 °C. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky. Žampiony očistíme a nakrájíme také na kousky.

Filety z panenské svíčkové položíme na pečící plech. V míse smícháme zbývající ingredience - zeleninu, žampiony a koření, poté směs přidáme k masu a vše zakryjeme aluminiovou folií.

Svíčkovou pečeme 20 - 30 minut v předehřáté troubě podle tloušťky porcí hovězího masa. Maso musí být měkké.

Italskou svíčkovou podáváme s oblíbenou přílohou.
user-icon

autor suback


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská svíčková

Zpět na recept