Italská polévka

Kdo jiný, než Italové, by měl mít v polévce těstoviny?


3.188x
60 min

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Zeleninu pečlivě očistíme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Vepřové maso nakrájíme na kostičky.

Ve větším hrnci rozehřejeme olej, na kterém necháme zesklovatět jemně posekanou cibuli. Přidáme kostičky vepřového masa, plátky žampionů a zeleninu. Směs promícháme a dusíme doměkka.

Podléváme zeleninovým vývarem a přidáme zvlášť těstoviny, které jsme si předem uvařili dle návodu. Vše necháme krátce přejít varem.

Hotovou polévku rozlijeme do talířů a vsypeme do ní malé kostičky tvrdého sýru. Ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.