Italská polévka

Kdo jiný, než Italové, by měl mít v polévce těstoviny?


3.188x
60 min

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Zeleninu pečlivě očistíme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Vepřové maso nakrájíme na kostičky.

Ve větším hrnci rozehřejeme olej, na kterém necháme zesklovatět jemně posekanou cibuli. Přidáme kostičky vepřového masa, plátky žampionů a zeleninu. Směs promícháme a dusíme doměkka.

Podléváme zeleninovým vývarem a přidáme zvlášť těstoviny, které jsme si předem uvařili dle návodu. Vše necháme krátce přejít varem.

Hotovou polévku rozlijeme do talířů a vsypeme do ní malé kostičky tvrdého sýru. Ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská polévka

Zpět na recept