Italská polévka Pavese

Jste-li milovníky polévek, musíte tuto italskou pochoutku jistě vyzkoušet


3.2181x
15 min
1×

Postup přípravy

Hovězí vývar přivedeme k varu a odstavíme.

Máslo rozpustíme na pánvi a dokřupava na něm opečeme krajíčky chleba. Pomocí ubrousků z nich odsajeme přebytečný tuk.

Do talířů, nebo misek, položíme na dno plátek opečeného chleba, posypeme větší částí parmazánu, na který rozklepneme vejce, zasypeme zbylým sýrem a nakonec velmi opatrně nalijeme vroucí vývar.

Ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská polévka Pavese

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.