Jste-li milovníky polévek, musíte tuto italskou pochoutku jistě vyzkoušet
Hodnocení
3.2
/ 5 (181x)
Doba přípravy
15 min
Chutnalo
1x
Ingredience
sůl
4 ks
vejce
5 lžic
máslo
60 g
strouhaný parmazán
1 l
čistý hovězí vývar
4 plátky
tmavý toastový chléb
Postup přípravy
Hovězí vývar přivedeme k varu a odstavíme.
Máslo rozpustíme na pánvi a dokřupava na něm opečeme krajíčky chleba. Pomocí ubrousků z nich odsajeme přebytečný tuk.
Do talířů, nebo misek, položíme na dno plátek opečeného chleba, posypeme větší částí parmazánu, na který rozklepneme vejce, zasypeme zbylým sýrem a nakonec velmi opatrně nalijeme vroucí vývar.
Ihned podáváme.