Tatínkova česnečka s vejcem

Jednoduchá, lahodná a oblíbená polévka, která vždy chutná a hlavně zahřeje.


5.01x
30 min

Postup přípravy

Oloupeme brambory a nakrájíme na kostičky, pokrájenou cibuli osmahneme v hrnci na kousku sádla, přidáme brambory, vodu a zeleninový bujon. Vaříme do změknutí brambor, přidáme několik stroužků čerstvého prolisovaného česneku a petrželku nasekanou na drobno. Znovu povaříme, můžeme přidat jedno rozkvedlané vejce, dosolíme a opepříme dle chuti.


Na pánvi osmahneme na kostky pokrájenou starší housku nebo chléb. Česnečku podáváme horkou. Na talíř rozklepneme jedno syrové vejce a zalijeme horkou polévkou. Na talíři můžeme ještě dozdobit čerstvou petrželkou, přidáme hrst osmaženého pečiva.


Síla česneku: Užijte ho v receptech a posilujte svou obranyschopnost


Oddalovač stárnutí, dezinfekční prostředek a přírodní antibiotikum, které je původem z Asie, působí v čerstvé podobě velmi účinně. Už Pythagoras nazval česnek králem koření.


Síla


 

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatínkova česnečka s vejcem

Zpět na recept