Italská jarní minestrone

Vynikající osvěžující polévka s rajčaty, hráškem a sýrem.


2.91506x
45 min

Ingredience

200 ghrášek
4 dlvývar
20 gmáslo
1 kscibule
1 ksceler
2 ksrajče
80 gnudle

na ozdobu

sýr

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme najemno. Rajčata spaříme, oloupeme a také nakrájíme najemno. Na másle osmažíme cibuli a celer, zalijeme horkým vývarem a přivedeme do varu. Přidáme nakrájená rajčata, hrášek a nudle. Polévku povaříme ještě 10 minut a je hotovo. Chuť polévky vylepšíme, když budeme k polévce podávat strouhaný sýr, ementál nebo parmazán. Italskou jarní minestrone rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a ihned podáváme.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Italská jarní minestrone

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena