Italská jarní minestrone

Vynikající osvěžující polévka s rajčaty, hráškem a sýrem.


2.91506x
45 min

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme najemno. Rajčata spaříme, oloupeme a také nakrájíme najemno.

Na másle osmažíme cibuli a celer, zalijeme horkým vývarem a přivedeme do varu. Přidáme nakrájená rajčata, hrášek a nudle. Polévku povaříme ještě 10 minut a je hotovo.

Chuť polévky vylepšíme, když budeme k polévce podávat strouhaný sýr, ementál nebo parmazán. Italskou jarní minestrone rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská jarní minestrone

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská