Tradiční irský pokrm z jehněčího masa a zeleniny.
300 g | brambory |
4 ks | mrkev |
4 větvičky | čerstvý tymián |
1 ks | řapíkatý celer |
1 lžička | hovězí bujón |
2 větvičky | čerstvý rozmarýn |
2 ks | bílá cibule |
1 lžička | česneková pasta |
1 kg | jehněcí maso |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
bobkový list | |
mletý černý pepř |
autor gabriella_vonsteinberg
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.