Indické rýžové kopečky

Sladká rýžová pochoutka indické kuchyně.


3.86x
60 min

Postup přípravy

Mléko převaříme a vysypeme do něj rýži. Za stálého míchání vaříme asi 15 minut na velmi mírném plameni. Přidáme cukr, rozinky, rozdrcený kardamon a hřebíček. Vaříme dále, dokud hrozinky nenapučí a směs nezhoustne, občas promícháme. Nakonec k indické rýži přidáme oloupané a nasekané mandle, zapečeme v troubě. Před podáváním můžeme tvořit kopečky a jemně pokropit rumem, ale není to nutné. Indické rýžové kopečky podáváme teplé i studené.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Indické rýžové kopečky

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Indická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena