Indické Aloo Ghobi

Recept indické kuchyně. Zdravý a hodně kořeněný pokrm.


3.99x
60 min
1×

Postup přípravy

Připravíme si suroviny. Cibulku oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Zázvor nastrouháme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Květák očistíme a rozebereme na růžičky.

Na tuku osmažíme cibuli a nastrouhaný zázvor dozlatova. Přidáme všechno koření, rajčata, osolíme podle chuti a přelijeme vodou. Necháme chvilku povařit a přidáme brambory, květák a znovu podlijeme vodou. Všechno vaříme tak dlouho, dokud zelenina nezměkne. Aloo Ghobi stále vaříme na mírném plameni, aby vůně koření pronikla do květáku.

Poté ještě horký a provoněný indický pokrm podáváme.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Indické Aloo Ghobi

Zpět na recept