Hutnická omeleta

Recept na vynikající omelety plněné zeleninovou směsí s čabajkou.


5.02x
45 min

Ingredience

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý černý pepř
mletá pálivá paprika

těsto

10 ksvejce
1 dlmléko

náplň

150 gcibule
150 gokurka
50 grajský protlak
150 gčabajka

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kolečka. Čabajku nakrájíme na tenká kolečka. Okurku nakrájíme na nudličky. Na pánev dáme rozehřát část oleje, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a osmažíme. Dále přidáme tence nakrájenou čabajku, orestujeme a přidáme nakrájenou okurku. Zakápneme rajským protlakem, osolíme, okořeníme, zalijeme vývarem a necháme podusit, až se tuk začne oddělovat od šťávy, pak pánev se směsí odstavíme. Na oleji usmažíme vaječné omelety z vejcí rozmíchaných s mlékem a trochou soli, vždy ze 2 vejcí na porci. Na omelety rozprostřeme připravenou zeleninovou směs s čabajkou a zabalíme. Hutnickou omeletu podáváme jako pikantní chuťovku při různých příležitostech.
user-icon

autor viluš

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hutnická omeleta

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena