Husí krk plněný

Z husy můžeme využít snad všechno, mnozí z nás si na husím krčku plněném vepřovým masem pochutnají!


3.0804x
150 min

Postup přípravy

Kůži z husího krku oddělíme a na jedné straně zašijeme jehlou. Vepřové nakrájíme na kousky, umeleme s cibulí, česnekem a žemlí namočenou v mléce, přidáme vejce, koření, promícháme a směsí naplníme kapsu z husího krku. Druhou stranu také zašijeme, na několika místech propíchneme a upečeme spolu s husou dorůžova. Po vychladnutí krájíme na plátky a podáváme například s kaší nebo jen s chlebem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Husí krk plněný

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.