Z husy můžeme využít snad všechno, mnozí z nás si na husím krčku plněném vepřovým masem pochutnají!
Hodnocení
3.0
/ 5 (804x)
Doba přípravy
150 min
Ingredience
- -
česnek
- -
sůl
1 ks
vejce
- -
mléko
0.5 ks
cibule
- -
mletý pepř
250 g
vepřové maso
- -
nové koření
1 ks
husí krk
1 ks
rohlík
Postup přípravy
Kůži z husího krku oddělíme a na jedné straně zašijeme jehlou. Vepřové nakrájíme na kousky, umeleme s cibulí, česnekem a žemlí namočenou v mléce, přidáme vejce, koření, promícháme a směsí naplníme kapsu z husího krku. Druhou stranu také zašijeme, na několika místech propíchneme a upečeme spolu s husou dorůžova. Po vychladnutí krájíme na plátky a podáváme například s kaší nebo jen s chlebem.