Hrušky v čokoládové peřince

Připravte svým dětem vynikající odpolední svačinku. Určitě tuto dobrotu ale ocení i rodina na svatbě nebo na jiných větších slavnostech.


3.0178x
20 min

Postup přípravy

Hrušky slijeme a necháme okapat. Čokoládu nasekáme na drobné kousky.

Šťávu z hrušek s citronovou šťávou, cukrem a skořicí svaříme na malý zbytek, hrušky jím potřeme a dáme do chladu.

Šlehačku svaříme s medem a vanilkovým cukrem. Přidáme na malé kousky nasekanou čokoládu a za stálého míchání ji rozpustíme dohladka.

Hrušky rozložíme na dezertní talířky, polijeme horkým krémem a sypeme mandlemi.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hrušky v čokoládové peřince

Zpět na recept