Hruškový punč

Jednoduchý teplý nápoj na zahřátí.


4.69x
20 min
1×

Ingredience

100 mlvoda
10 kshřebíček
1 kshruška
1 balíčekvanilkový cukr
1 kscelá skořice
1000 mlhruškový džus

Postup přípravy

Do vody v hrnci přidáme hřebíček a rozlomíme skořici, vsypeme cukr a přidáme na kousky nakrájenou oloupanou hrušku bez jader. Promícháme, uvedeme do varu a 5 minut provaříme. Do horkého základu přilijeme džus, znovu uvedeme do varu a odstavíme. Hruškový punč bez koření přelijeme do skleněných pohárů a do každého vložíme 4 kousky vařené hrušky. Podáváme horké se lžičkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hruškový punč

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena