Hruškovopiškotový dezert

Dezert z hrušek a piškotů s vůní skořice.


3.0100x
45 min

Ingredience

0.5 lžičkyskořice
500 mlvoda
0.3 lvoda
1 lžícecukr krupice
1 balíčekpiškoty
1 kghrušky
1 lžícecitronová šťáva
2 balíčkyskořicový cukr
2 balíčkyvanilkový pudink v prášku

na ozdobu

šlehačka

Postup přípravy

Hrušky oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a vaříme v citrónové vodě 30 minut, až se rozvaří.

Osladíme, vmícháme pudinkový prášek rozmíchaný ve 1/4 l vody, minutu a půl povaříme a nalijeme na vrstvu piškotů v dortové formě. Přidáme další piškoty a opět přelijeme horkou směsí. Tak postupujeme až do spotřebování piškotů i hruškového pyré.

Dort dáme na několik hodin vychladit. Podáváme ozdobené šlehačkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hruškovopiškotový dezert

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena