Hrníčková Margot s kokosem

Jednoduchá a rychlá buchta, když není po ruce váha. Recept z čokolády Margot.


4.222x
60 min
3×

Postup přípravy

Vychlazenou čokoládu Margot nastrouháme na hrubém struhadle.

V míse vyšleháme cukr, vejce a olej. Pak postupně (střídavě) přidáváme mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva, přilijeme mléko. Jako poslední do těsta vmícháme nastrouhanou čokoládu.

Těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného většího plechu, povrch uhladíme a posypeme kokosem.

Hrníčkovou buchtu Margot s kokosem vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 45 minut na 175 °C. Špejlí vyzkoušíme, zda se těsto nelepí, okraje buchty odstoupí od plechu.

Upečenou hrníčkovou buchtu Margot s kokosem necháme zcela vychladnout, pak ji prokrojíme a promažeme pikantní (linecká, rybízová, šípková) marmeládou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hrníčková Margot s kokosem

Zpět na recept