Vsaďte na hrníčky! Nejlepší hrnkové buchty a koláče upečete bleskovou rychlostí
Taky vás při vybírání receptů vždycky zaujmou ty hrnkové? Míru "hrnek" mají ji v oblibě nejen začátečníci, ale i zkušení kuchaři. Jak nejrychleji připravit těsto na koláč či buchtu? Když nemusíte vytahovat recept! Právě hrnky vám s tím pomůžou, dobře se totiž pamatují. Nakonec díky nim můžete zjistit, jaké poměry surovin fungují, a třeba se pustíte i do vlastních receptů!
Bublanina je tradiční oblíbený moučník, který zvládnou i začátečníci. Často bývá klasická bublanina také volbou pro první pečení s dětmi. Do bublaniny upotřebíme všechno ovoce, které máme k dispozici - ať už ze zahrady, z lesa nebo z trhu!
Borůvkový speciál: Od sklizně až po pečení
Borůvková sezóna vrcholí! Pojďme si ještě do konce prázdnin maximálně užít tyto modravé plody, které mají široké využití v kuchyni, a to nejen při přípravě sladkých pokrmů.
Autor:Jaruška
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena