Hříbková smaženice

Recept na lehkou smaženici z nasbíraných hříbků.


4.08x
20 min

Ingredience

6 ksvejce
1 lžícemáslo
1 kscibule
50-70 gtvrdý sýr
15 ksčerstvé hříbky

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Hříbky očistíme a nakrájíme na kousíčky. Použijeme asi 15 menších hříbků. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Na pánvi rozehřejeme lžíci másla a nejprve osmahneme cibulku. Na ni dáme hříbky a necháme za občasného míchání restovat. Pak přidáme rozšlehaná vejce, stále mícháme a necháme zatuhnout. Smaženici osolíme a opepříme. Odstavíme z tepla a na závěr vmícháme nastrouhaný sýr. Hříbkovou smaženici rozdělíme na 2 talířky a podáváme s chlebem třeba na večeři.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hříbková smaženice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena