Hráškové rizoto

Recept na rychlé a jednoduché rizoto.


4.58x
45 min

Ingredience

10 gčesnek
sůl
7.5 dlvývar
80 gmáslo
60 gšunka
40 gcibule
300 grýže
200 gsterilovaný hrášek
100 gementál
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nasekáme, česnek prolisujeme. Šunku a maso nakrájíme. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, česnek, šunku a přebranou rýži. Vše krátce orestujeme, zalijeme vývarem z masoxu, osolíme, opepříme, přidáme hrášek. Základ na hráškové rizoto vložíme do rozehřáté trouby a dusíme doměkka. Hotové hráškové rizoto posypeme na talíři strouhaným sýrem. Ihned podáváme.
user-icon

autor katka16031

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hráškové rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena