Hovězí rizoto s houbami

Trochu jiný druh rizota. Jednoduchý recept.


3.97x
120 min

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme do rozehřátého oleje v hrnci. Necháme chvíli smažit a pak přidáme maso nakrájené na malé kostky. Promícháme, osolíme, opepříme a znovu promícháme. Podlijeme trochou vody, hrnec přiklopíme a na mírném plameni dusíme. V případě potřeby přilijeme vodu.

Po hodině přidáme nakrájené houby a dusíme dalších 20 minut. Přilijeme 300 ml vařící vody a do hrnce přidáme rýži. Hovězí rizoto s houbami dusíme ještě přibližně 20 minut. Ke konci dušení přilijeme smetanu a vše důkladně promícháme.

Hovězí rizoto s houbami podáváme jen tak, nebo jej můžeme sypat sýrem.
user-icon

autor Becky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí rizoto s houbami

Zpět na recept