Ke slavnostnímu obědu si můžete připravit špikované kořeněné maso, dušené na víně a zdobené brusinkami.
100 g | slanina |
3 stroužky | česnek |
40 g | máslo |
1 špetka | tymián |
2 kuličky | jalovec |
2 ks | šalotka |
130 ml | červené víno |
2 lžíce | hladká mouka |
130 ml | smetana ke šlehání |
250 ml | vlažná voda |
600 g | hovězí maso |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý barevný pepř | |
na ozdobu | |
4 lžíce | sterilované brusinky |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena