Hovězí maso jako nádivka

Hovězí maso připravené trochu netradičně.


4.04x
60 min
1×

Postup přípravy

Máslo utřeme se žloutky a se solí. Je možno sůl vynechat nebo přidat jen opatrně, pokud hodláme použít sardelovou pastu, popřípadě namáčíme strouhanku do bujónu místo mléka. Přidáme ovařenou nakrájenou a prochladlou kapustu, nasekanou petrželku, v mléce (nebo vývaru z bujonu) namočenou strouhanku , smícháme s masem a ochutnáme. Podle chuti přidáme hořčici či sardelovou pastu. Nakonec jemně vmícháme sníh vyšlehaný ze 3 bílků.

Hovězí směsí naplníme vymazaný a vysypaný pekáček a předehřáté troubě upečeme.

Hovězí maso jako nádivku nakrájíme a podáváme teplé i studené jako chuťovku.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí maso jako nádivka

Zpět na recept