Hovězí karbanátky

Výborné a šťavnaté karbanátky z hovězího masa. Recept na hlavní chod podávaný s brambory nebo bramborovou kaší.


4.432x
30 min
4×

Postup přípravy

Mleté maso dáme do misky, přidáme vejce, strouhanku, prolisovaný česnek, hořčici a podle chuti osolíme a opepříme. Vše pořádně promícháme, ideálně prohněteme rukou. Poté ze směsi tvoříme karbanátky. Z daného množství jich uděláme asi 8 - 10 podle velikosti. Pro lepší propečení můžeme na jednotlivých karbanátcích z jedné strany vytlačit jemně nožem jakousi mřížku asi 1 x 1 cm. Karbanátky smažíme na rostlinném oleji dozlatova. Hovězí karbanátky podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo jen s chlebem.


Vaříme z hovězího: Recept na španělského ptáčka krok za krokem


Plátek hovězího plněný vejcem, okurkou, slaninou a párkem. Kdo by neznal klasického španělského ptáčka. Příprava je trochu zdlouhavější, ale ne tak náročná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Vaříme krok za krokem.


Vaříme

user-icon

autor hafananna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí karbanátky

Zpět na recept