Houbové sabdží


3.0649x
60 min

Postup přípravy

Nejprve si nakrájíme houby, které na rozpáleném oleji osmahneme. Poté je vyndáme a na použitém oleji osmahneme hořčičné semínko spolu s koriandrem a kmínem. Po chvilce vmícháme nadrobno nakrájený pórek s troškou vody. Potom si na kostičky nakrájíme syrové brambory a smícháme je s pórkem. Po necelých 5 minutách vmícháme kurkumu, papriku, chilli, zázvor, kari a garam masálu. Do takto připravené směsi vmícháme orestované houby a dusíme do změknutí.

Garam masála je aromatická směs koření, která dodává kari pokrmům výraznější chuť. Je běžně k dostání a ukládá se na chladném, suchém a tmavém místě.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Houbové sabdží

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z indické kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena