Vaření.czReceptyHoubové rizoto s petrželkou

Houbové rizoto s petrželkou

Recept na voňavé houbové rizoto, jehož příprava nezabere moc času.


4.927x
20 min

Ingredience

2 lžícepetrželka
1 kscibule
400 ghouby
320 grýže na rizoto

podle chuti

sůl
parmazán
mletý černý pepř

podle potřeby

máslo
1 lzeleninový vývar

Postup přípravy

Hříbky a žampiony očistíme navlhčeným hadříkem, část hub nakrájíme nadrobno a část na slabé plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Petrželku nasekáme nadrobno. V hrnci rozpustíme máslo a osmažíme cibuli. Přidáme houby s petrželkou, sůl s pepřem a asi po 5 minutách vsypeme rýži. Podlijeme naběračkou vývaru, rýži mícháme a postupně přidáváme po naběračce vývar. Vaříme do změknutí rýže. Hotové rizoto promícháme podle chuti s nastrouhaným parmazánem. Houbové rizoto s petrželkou podáváme teplé.
user-icon

autor Samman

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Houbové rizoto s petrželkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena