Houbové rizoto s petrželkou

Recept na voňavé houbové rizoto, jehož příprava nezabere moc času.


4.826x
20 min

Postup přípravy

Hříbky a žampiony očistíme navlhčeným hadříkem, část hub nakrájíme nadrobno a část na slabé plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Petrželku nasekáme nadrobno.

V hrnci rozpustíme máslo a osmažíme cibuli. Přidáme houby s petrželkou, sůl s pepřem a asi po 5 minutách vsypeme rýži. Podlijeme naběračkou vývaru, rýži mícháme a postupně přidáváme po naběračce vývar. Vaříme do změknutí rýže. Hotové rizoto promícháme podle chuti s nastrouhaným parmazánem.

Houbové rizoto s petrželkou podáváme teplé.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbové rizoto s petrželkou

Zpět na recept