Houbové boloňo

Recept na směs, která se hodí pod maso, k těstovinám nebo na topinky.


4.26x
60 min

Ingredience

0.3 lolej
0.8 kgcibule
1 kgbarevná paprika

podle chuti

1 lžičkasůl
ocet
2 kghouby
1 lžičkacukr moučka
1 lžičkamleté nové koření
0.5 kgostrý kečup
1 lžičkamletý černý pepř
0.5 kgjemný kečup

Postup přípravy

Houby opereme a nakrájíme na menší kousky. Na másle houby podusíme. V druhém hrnci podusíme pokrájenou cibuli a papriku. Pak vše smícháme dohromady, přidáme koření, kečup, ocet a za stálého míchaní přivedeme k varu. Dusíme asi 5 - 10 min. Vařící dáme do sklenic, uzavřeme a obrátíme dnem nahoru. Houbové boloňo přikryjeme vlhkou utěrkou a necháme do druhého dne vychladnout.
user-icon

autor romulka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Houbové boloňo

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena