Masáky na kmíně: Nejlepší houbová chuťovka s chlebem
Masák, růžovka, muchomůrka růžovka… říkáme jí různě, ale když ji najdeme v lese, víme, že si doma můžeme přichystat poklad. Růžovky nečeká žádný trojobal, ani omáčka nebo polévka. Nejchutnější a zároveň nejjednodušší jsou růžovky na kmíně! Stačí trocha sádla, kmín a sůl. K tomu chleba a kouzlo je dokonáno.
Co připravit z bedel? Nejsou jen řízky. Uvařte si polévku, zapečte je nebo udělejte tatarák
Bedly jsou skvělé jako řízky, tím však jejich využití nekončí! Tyto masité houby můžete přidat do polévek, zapékat s oříšky, připravit z nich tatarák nebo je podávat na smetaně. Objevte nové způsoby, jak si bedly vychutnat, a naučte se rozpoznat bezpečné druhy!
Autor:admin_janach


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena