Houbová nádivka se slaninou

Nádivka vhodná k plnění. Je dobrá i jen tak na chuť. Doma se po ní můžou všichni utlouct.


4.625x
60 min
1×

Postup přípravy

Rohlíky nakrájíme na drobné kostky. Houby a cibuli očistíme. Cibuli nasekáme najemno, houby na kousky. Slaninu nebo uzený bůček nakrájíme nadrobno. Máslo rozehřejeme.

Cibule podusíme. Přidáme kousky hub, směs osolíme a ochutíme kmínem.
Když už jsou houby takřka hotové, přidáme anglickou slaninu nebo uzený bůček a opět podusíme. Poté přimícháme rohlíky, máslo, vejce a podle potřeby mléko. Nádivku promícháme.

Pekáč vymažeme máslem. Troubu rozehřejeme na 150 °C. Do pekáče rozprostřeme nádivku, vložíme do trouby a pečeme dozlatova.

Houbovou nádivku se slaninou podáváme nejlépe teplou a s přílohou podle chuti.
user-icon

autor nagile


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbová nádivka se slaninou

Zpět na recept