Proč nenaplnit tradiční buchty třešněmi? Jsou stejně dobré.
1 špetka | sůl |
100 g | máslo |
3 ks | žloutek |
250 ml | mléko |
1 kostka | droždí |
70 g | cukr krupice |
1 balíček | vanilkový cukr |
1 lžička | citronová kůra |
500 g | polohrubá mouka |
na ozdobu | |
---|---|
cukr moučka | |
podle potřeby | |
máslo na vymazání | |
náplň | |
třešně (višně) |
autor Renata Hřebíčková
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.