Netradiční, avšak výborný recept na holandské pstruhy plněné žampiony s pomerančovou šťávou. Hlavní chod podáváme s vařeným bramborem.
1 ks | pomeranč |
2 ks | holandský mořský pstruh |
náplň | |
---|---|
1-2 stroužky | česnek |
2 ks | žloutek |
50 g | cibule |
1 lžíce | čerstvá petrželka |
1 ks | hnědé žampiony |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
máslo | |
olej na smažení |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena