Hlíva s kari omáčkou

Dušená hlíva s mletým masem zapečená s kari omáčkou a strouhaným sýrem. Podáváme s rýží nebo bagetou.


3.0695x
35 min
1×

Postup přípravy

Nakrájíme ji na tenké plátky. Na másle opečeme mleté maso, přidáme houby a vývar, vše podusíme asi 5 minut, dochutíme a připravíme si omáčku. Uděláme si světlou jíšku, přilijeme mléko, mícháme a vaříme asi 5 minut, dochutíme kari. 6loutek rozmícháme se smetanou, přidáme do omáčky a už nevaříme. Do formy vymazané tukem dáme maso s houbami, přelijeme omáčkou, posypeme sýrem a dáme péct tak na 20 minut asi na 200 st.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hlíva s kari omáčkou

Zpět na recept