Hladká Ančka


3.0730x
30 min

Postup přípravy

V troše vody uvaříme silný vývar z nakrájené cibule a kmínu. Mléko svaříme a zahustíme moukou rozkvedlanou v malém množství vody, povaříme a přilijeme procezený vývar z cibule a kmínu. Podle chuti okyselíme a osolíme. Nakonec přidáme žloutek rozkvedlaný v troše mléka. Při podávání vložíme na talíře zvlášť ve slupce uvařené brambory, které oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, přidáme nadrobno nakrájená natvrdo vařená vejce a zalijeme polévkou.
user-icon

autor admin_iva


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hladká Ančka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.