Hermelínová pomazánka

Na jednohubky, chlebíčky i jen tak na chleba. Recept na výbornou hermelínovou pomazánku, která se hodí pro každou příležitost.


3.0817x
25 min

Ingredience

250 gmáslo
2 lžičkykmín
2 lžícehořčice
450 ghermelín
2 svazkyjarní cibulka
3 ksřapíkatý celer
5 lžičekmletá sladká paprika

podle chuti

sůl
mletý pepř
čerstvé bylinky

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Cibuli s celerem očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Máslo s hořčicí utřeme do pěny. Vnitřek hermelínu nahrubo nakrájíme, smícháme s kmínem, mletou sladkou paprikou, pepřem a hořčicovým máslem. Nakonec do hermelínové pomazánky vmícháme cibulku s celerem. Podle chuti dosolíme, můžeme přidat i na jemno nasekané čerstvé bylinky. Hermelínovou pomazánku podáváme s pečivem, hodí se i k přípravě chlebíčků a jednohubek. Foto: Shutterstock.com Poznámka: Na fotografii je pomazánka bez mleté papriky, lze připravit i tuto variantu.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hermelínová pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena