Hermelínová pomazánka

Na jednohubky, chlebíčky i jen tak na chleba. Recept na výbornou hermelínovou pomazánku, která se hodí pro každou příležitost.


3.0817x
25 min

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Cibuli s celerem očistíme a nakrájíme na tenká kolečka.

Máslo s hořčicí utřeme do pěny. Vnitřek hermelínu nahrubo nakrájíme, smícháme s kmínem, mletou sladkou paprikou, pepřem a hořčicovým máslem. Nakonec do hermelínové pomazánky vmícháme cibulku s celerem. Podle chuti dosolíme, můžeme přidat i na jemno nasekané čerstvé bylinky.

Hermelínovou pomazánku podáváme s pečivem, hodí se i k přípravě chlebíčků a jednohubek.

Foto: Shutterstock.com

Poznámka: Na fotografii je pomazánka bez mleté papriky, lze připravit i tuto variantu.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hermelínová pomazánka

Zpět na recept