Vaření.czReceptyHermelín se zeleninovou náplní

Hermelín se zeleninovou náplní

Obalovaný hermelín plněný zeleninovou náplní.


4.49x
45 min

Ingredience

1 ksčesnek
1 kscibule
1 svazečekbazalka
4 ksHermelín
1 kssterilovaná kapie

omáčka

1 špetkasůl
1 svazečekpetrželka
100 mlsmetana
1 svazečekbazalka
1 lžičkachilli
1 špetkamletý černý pepř
1 kelímekbílý jogurt

na obalení

3 ksvejce
1 miskastrouhanka
1 miskahladká mouka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Hermelíny vyndáme těsně před jejich přípravou z lednice. Rozkrojíme je, vložíme mezi ně nakrájenou cibuli, nakrájený česnek, bazalku a kousky kapie. Hodně zmáčkneme a každý hermelín obalíme v mouce, vajíčku a strouhance. Omáčku připravíme z bílého jogurtu, smetany, bazalky, česneku, chilli, soli, pepře a petrželky. Ingredience spolu dobře promícháme. Hermelín se zeleninovou náplní usmažíme zprudka na rozehřátém oleji - po obou stranách dozlatova. Jako přílohu volíme různě upravené brambory a omáčku.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hermelín se zeleninovou náplní

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena