Vaření.czReceptyHermelín s pomerančem a banánem

Hermelín s pomerančem a banánem

Zajímavá kombinace ovoce a hermelínu vytvoří jedinečný chuťový zážitek v podobě předkrmu.


3.0113x
30 min

Postup přípravy

Den předem dáme hermelín do chladničky, aby byl pořádně vychlazený. Dále budeme potřebovat plátky z pomeranče, takže si jej oloupeme a připravíme plátky. Také banány oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vychlazené hermelíny obalíme v trojobalu a ještě jednou ve vejci a strouhance, aby nám nevytekl. Přebytečnou strouhanku lehce oklepeme. Zprudka osmažíme na rozehřátém másle po obou stranách dozlatova. Kostičky banánu přidáme na pánev a krátce prohřejeme. Do trouby dáme nahřát dva talíře. Na ně pak rozložíme kostičky banánu, navrch položíme na každý talíř dva plátky hermelínu. Na každý hermelín přidáme kolečko pomeranče a do jejichž středů dáme kopečem brusinek. Hotový pokrm podáváme s toastem nebo vekou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hermelín s pomerančem a banánem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena