Hermelín s pomerančem a banánem

Zajímavá kombinace ovoce a hermelínu vytvoří jedinečný chuťový zážitek v podobě předkrmu.


3.0113x
30 min

Postup přípravy

Den předem dáme hermelín do chladničky, aby byl pořádně vychlazený. Dále budeme potřebovat plátky z pomeranče, takže si jej oloupeme a připravíme plátky. Také banány oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Vychlazené hermelíny obalíme v trojobalu a ještě jednou ve vejci a strouhance, aby nám nevytekl. Přebytečnou strouhanku lehce oklepeme. Zprudka osmažíme na rozehřátém másle po obou stranách dozlatova.

Kostičky banánu přidáme na pánev a krátce prohřejeme. Do trouby dáme nahřát dva talíře. Na ně pak rozložíme kostičky banánu, navrch položíme na každý talíř dva plátky hermelínu. Na každý hermelín přidáme kolečko pomeranče a do jejichž středů dáme kopečem brusinek.

Hotový pokrm podáváme s toastem nebo vekou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hermelín s pomerančem a banánem

Zpět na recept