Havajský punč

Nápoj, který nevyžaduje mnoho přípravy, ale přesto z vás udělá hostitelku/hostitele večera.


3.1266x
10 min

Postup přípravy

Čerstvý ananas zbavíme slupky, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Pokud budeme používat konzervovaný a není upraven, také jej překrájíme na kostičky.

Do hrnce vložíme nakrájený ananas, vodu, víno, vanilkový cukr a hřebíček. Vše přivedeme k bodu varu.

Připravíme si sklenice, které předem nahřejeme. Do nahřátých sklenic vlijeme hotový horký nápoj, zakápneme je třešňovicí a podáváme.

Hřebíček můžeme přidat do pohárů až nakonec s třešňovicí.
user-icon

autor alf14

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Havajský punč

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena