Havajský punč

Nápoj, který nevyžaduje mnoho přípravy, ale přesto z vás udělá hostitelku/hostitele večera.


3.1266x
10 min

Postup přípravy

Čerstvý ananas zbavíme slupky, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Pokud budeme používat konzervovaný a není upraven, také jej překrájíme na kostičky.



Do hrnce vložíme nakrájený ananas, vodu, víno, vanilkový cukr a hřebíček. Vše přivedeme k bodu varu.



Připravíme si sklenice, které předem nahřejeme. Do nahřátých sklenic vlijeme hotový horký nápoj, zakápneme je třešňovicí a podáváme.



Hřebíček můžeme přidat do pohárů až nakonec s třešňovicí.
user-icon

autor alf14


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Havajský punč

Zpět na recept