Haríra

Marocká polévka se zeleninou a cizrnou.


3.1236x
90 min
1×

Postup přípravy

Nejprve namočíme cizrnu. Nejlépe 24 hodin předem.
Maso a zeleninu nakrájíme na větší kostky. Krátce je osmahneme na malém množství oleje, zalijeme vodou, přidáme na kostky nakrájenou zeleninu, sůl, masox, cizrnu a vaříme.

Když začne maso a zelenina měknout přidáme celý svazek nakrájené petržele, rajský protlak a římský kmín. Vaříme celkem asi 90 min (do změknutí cizrny).

Výsledná polévka se nijak nezahušťuje, pouze je možno dokořenit směsí marockého koření.
user-icon

autor Jan

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Haríra

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena