Haríra

Marocká polévka se zeleninou a cizrnou.


3.1236x
90 min
1×

Postup přípravy

Nejprve namočíme cizrnu. Nejlépe 24 hodin předem.

Maso a zeleninu nakrájíme na větší kostky. Krátce je osmahneme na malém množství oleje, zalijeme vodou, přidáme na kostky nakrájenou zeleninu, sůl, masox, cizrnu a vaříme.


Když začne maso a zelenina měknout přidáme celý svazek nakrájené petržele, rajský protlak a římský kmín. Vaříme celkem asi 90 min (do změknutí cizrny).

Výsledná polévka se nijak nezahušťuje, pouze je možno dokořenit směsí marockého koření.
user-icon

autor Jan


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Haríra

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.