Hamburský rybí salát

Rybí salát s vařenými brambory, zeleninou a tatarskou omáčkou.


4.310x
60 min

Ingredience

2 kscibule
200 gsterilovaný hrášek
3 ksvařené brambory
2 kssladkokyselá okurka
2 ksuzená makrela
1 ksvařený celer

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

zálivka

4 lžícetatarská omáčka
2 lžícenálev z okurek

na ozdobu

3 ksvařené vejce

Postup přípravy

Makrely vyčistíme, odkostíme a nakrájíme na kousky. Brambory uvaříme, oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a okurky na půlkolečka. Celer očistíme a uvaříme. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme. Makrely dáme do mísy, přidáme brambory, okurky, na plátky nakrájený celer a doplníme o cibuli. Promícháme, osolíme, opeříme a zalijeme tatarskou omáčkou i s nálevem z okurek. Hamburský rybí salát podáváme na talíři obložený natvrdo uvařenými vejci, která po uvaření zchladíme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Přílohou je chléb.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hamburský rybí salát

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Německá

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena