Grilovaný siven s pečenými brambory

Recept na tradiční rybu z českých řek. Připravujeme s čerstvými bylinkami.


5.01x
120 min

Postup přípravy

Filety sivena naložíme do nasekaných čerstvých bylinek a necháme 24 hodin marinovat. Na grilovací pánvi na másle opečeme sivena společně s plátky česneku a osolíme. Cuketu nakrájíme na plátky a na sucho ji ogrilujeme. Poté ji pokapeme olivovým olejem. Smícháme neoloupané brambory nakrájené na čtvrtky, šalotku na měsíčky, nasekaný čerstvý tymián, osolíme, pokapeme olivovým olejem a dáme do pekáčku. Zeleninu pečeme v troubě. Grilovaného sivena podáváme s pečenou zeleninou a zdobíme citrónem.


Grilování kapra: Výsledek bude skvělý, ale bez těchto rad se neobejdete


Cílem grilování ryb je tepelná úprava bez úniku šťávy a bez přepečení, roztrhání a spálení skvělého a zdravého rybího masa.


Grilování


Sváteční grilování: 10 masových receptů, kterými okouzlíte každou návštěvu


Nadcházející víkend, krásné letní počasí a rozpálený gril - kombinace, která si žádá perfektní recepty na domácí grilovačku.


Sváteční


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný siven s pečenými brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká