Grilovaný hermelín v těstíčku

Grilovaný hermelín v listovém těstíčku. Chuťovka, které nikdo neodolá.


3.746x
45 min
1×

Postup přípravy

Z listového těsta si vyválíme dva tenké pláty, které posypeme grilovacím kořením na sýr. Koření válečkem vtlačíme do těsta. Můžeme i trochu osolit.

Na připravené plátky těsta položíme celý hermelín, zabalíme. Spáry potřeme rozšlehaným vejcem, aby se nám těsto nerozdělilo a a sýr zůstal obalen.

Takto připravený hermelín vložíme na kus alobalu, trochu potřeme olejem a zabalíme.

Grilujeme z obou stran, dokud listové těsto nechytne zlatavou barvu. Grilovaný hermelín musíme během pečení často hlídat, aby se nám těsto nespálilo.

Podáváme s dresinky s příchutí sýru nebo křenovou omáčkou, na talíři zdobíme čerstvě krájenou zeleninou.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný hermelín v těstíčku

Zpět na recept