Grilovaná pochoutka

Recept na špízy trochu jinak.


4.630x
120 min
3×

Postup přípravy

Den předem naložíme krkovici do oleje s česnekem, kterým nebudeme šetřit.

Druhý den nakrájíme krkovici na plátky. Každý plátek zabalíme do slaniny. Napichujeme pak střídavě na jehlu s kousky uzené krkovice. Prokládáme cibulí a občas paprikou. Na jehle vše řádně stlačíme, osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu tak, aby šťáva s tukem nevytékala. Tu občas sléváme kolem jehly do nádoby. Asi za hodinu alobal odstraníme a dotočíme za potírání vydušené šťávy smíchanou s trochou piva.

Grilovanou pochoutku podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor žravec


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná pochoutka

Zpět na recept