Gazpacho

Recept na studenou exotickou polévku z rajčat a okurek.


2.9998x
30 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Rajčata rozpůlíme a zbavíme semen. Střídku veky rozdrobíme a smícháme se zeleninou, solí a octem. Připravenou zeleninovou směs vložíme do mixéru a rozmixujeme na hladkou kaši. Postupně do ní vmixujeme olivový olej. Polévku v mixéru dochutíme solí, pepřem, případně octem. Pokud je gazpacho příliš husté, zředíme jej vodou. Polévku řádně vychladíme. Hotové gazpacho podáváme v polévkovém talíři s vložkou - okurka, paprika, osmažená veka.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Gazpacho

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena