Gazpacho

Recept na studenou exotickou polévku z rajčat a okurek.


2.9998x
30 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Rajčata rozpůlíme a zbavíme semen. Střídku veky rozdrobíme a smícháme se zeleninou, solí a octem.

Připravenou zeleninovou směs vložíme do mixéru a rozmixujeme na hladkou kaši. Postupně do ní vmixujeme olivový olej.

Polévku v mixéru dochutíme solí, pepřem, případně octem.

Pokud je gazpacho příliš husté, zředíme jej vodou. Polévku řádně vychladíme.

Hotové gazpacho podáváme v polévkovém talíři s vložkou - okurka, paprika, osmažená veka.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Gazpacho

Zpět na recept