Fruit cake

Rychlá anglická ovocná mňamka k čaji i kávě.


2.73x
30 min

Postup přípravy

Rozinky a kandované ovoce namočíme přes noc do džusu podle vlastního výběru. Já používám kandované pomeranče a pomerančový džus. Mouku smícháme s práškem do pečiva a pomalu přidáme do směsi džusu a ovoce. Promícháme opatrně. Těsto by mělo být o něco hustší než na vánočku, v případě příliš husté směsi lze přilít a doředit trochou džusu či mléka. Vyložíme vyšší plech pečícím papírem či jej vymažeme a vysypeme. Fruit cake pečeme asi 20 - 30 minut při teplotě 180 °C.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fruit cake

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Britská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena