Francouzská bramboračka

Polévka z francouzské kuchyně. Rychlý recept.


3.73x
20 min

Ingredience

4 ksbrambory
0.8 lvoda

podle chuti

sůl
mletý pepř

směs

1 kelímeksmetana
120 gtvrdý sýr

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Ve vroucí vodě je asi 15 minut povaříme. Smetanu ušleháme, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme. Sýrovou směs vložíme do talířů a za stálého míchání přelijeme vodou s brambory. Podle chuti polévku osolíme a opepříme. Francouzskou bramboračku podáváme s malými osmaženými tousty.
user-icon

autor Neobee

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Francouzská bramboračka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena