Florentský řízek

Plátky telecího masa zapékáme s podušeným špenátem a parmazánovou smetanou.


3.0655x
45 min

Postup přípravy

Špenátové listy podusíme dokud nezměknou a necháme okapat. Na másle zpěníme cibulku, přidáme špenát, muškát, sůl, pepř, citronovou šťávu, osmahneme a stáhneme z ohně. Parmazán smícháme se smetanou, rozpálíme gril. 5ízky osolíme, opepříme, posypeme muškátem a opečeme na oleji asi 2 minutky z každé strany. Narovnáme na mísu, poklademe špenátem a sýrovou hmotou a zapečeme pod grilem asi 5 minut.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Florentský řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena