Flamendr

Recept na dobrotu, po které se vždy zapráší.


4.645x
60 min
7×

Ingredience

1 špetkasůl
1 kscibule
7 lžickečup
10 dkgarašídy
500 gvepřová kýta
1 lžícemletá sladká paprika
2 lžičkyworcesterská omáčka
1 špetkamletý černý pepř

Postup přípravy

Velkou cibuli oloupeme a nasekáme na půl kolečka. Kýtu podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Množství ingrediencí je spíše orientační.

Rozpálíme olej, přidáme na kostky nakrájené maso a ořechy. Když je maso měkké, přidáme pepř, worcesterskou omáčku, kečup a papriku. Nakonec flamendra osolíme a před vypnutím přidáme na 1/2 kolečka nakrájenou cibuli.

Hotového flamendra podáváme s přílohou podle chuti. Hodí se téměř všechno.
user-icon

autor MARCY


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Flamendr

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká