Recept na dietně připravenou tresku, kterou podáváme s bylinkovou omáčkou a špenátovým kuskusem.
1 ks | menší pórek |
400 g | filety z tresky |
omáčka | |
---|---|
4 stroužky | česnek |
200 ml | zakysaná smetana |
1 hrst | zelená petrželka |
1 hrst | čerstvá pažitka |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
150 g | kuskus |
100 g | čerstvý špenát |
nálev | |
3 ks | bobkový list |
15 kuliček | celý černý pepř |
1 lžička | sušená citronová kůra |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena