Filety z mořské štiky

Dušená zelenina, opečené filé, česnekové máslo a vařené brambory, to je dnešní vynikající oběd.


4.711x
35 min
2×

Postup přípravy

Cibulku nasekáme najemno, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme máslo a vše osmažíme. Přidáme zeleninovou směs (hrášek, mrkev, pórek), osolíme a podlijeme trochou vody. Směs necháme 5 minut podusit a pak přimícháme kečup a ochutíme oreganem.

Filé osolíme, posypeme kmínem a po obou stranách ho na rozehřátém másle opečeme.

Česnek nastrouháme najemno, smícháme ho s máslem a krátce orestujeme.

Na talíře rozdělíme zeleninovou směs, na ni položíme filé a potřeme česnekovým máslem. Vhodnou přílohou k filetu z mořské štiky jsou vařené brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filety z mořské štiky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká