Filety z mořské štiky

Dušená zelenina, opečené filé, česnekové máslo a vařené brambory, to je dnešní vynikající oběd.


4.711x
35 min
2×

Ingredience

2 lžícemáslo
4 plátkyvětší filet z mořské štiky

na potření

4 stroužkyčesnek
1-2 lžícemáslo

příloha

sůl
1 lžícemáslo
1 lžičkaoregano
100 gžampiony
1 svazekjarní cibulka
2 lžíceostrý kečup
600 gzeleninová směs

podle chuti

sůl
drcený kmín

Postup přípravy

Cibulku nasekáme najemno, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme máslo a vše osmažíme. Přidáme zeleninovou směs (hrášek, mrkev, pórek), osolíme a podlijeme trochou vody. Směs necháme 5 minut podusit a pak přimícháme kečup a ochutíme oreganem. Filé osolíme, posypeme kmínem a po obou stranách ho na rozehřátém másle opečeme. Česnek nastrouháme najemno, smícháme ho s máslem a krátce orestujeme. Na talíře rozdělíme zeleninovou směs, na ni položíme filé a potřeme česnekovým máslem. Vhodnou přílohou k filetu z mořské štiky jsou vařené brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filety z mořské štiky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena