Fettuccine s uzeným lososem 1

Na víně podušená cibulka je zjemněná smetanou a vytváří s uzeným lososem tu nejlepší chuť! Vyzkoušejte tento výborný italský recept.


3.0962x
30 min
4×

Postup přípravy

Šalotku oloupeme a nakrájíme na jemno. Plátky uzeného lososa nakrájíme na nudličky.

Na pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme cibulku a osmahneme. Podlijeme vínem a necháme ho odpařit. Potom přilijeme smetanu, omáčku nezapomeneme osolit a opepřit. Nakonec vložíme nudličky lososa a necháme prohřát.

Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. Když jsou al dente, scedíme je.

Uvařené fettuccine promícháme se smetanovou omáčkou a rozdělíme na nahřáté talíře. Fettuccine s uzeným lososem ihned podáváme jako výborný hlavní chod. Pokrm zdobíme čerstvými bylinkami.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fettuccine s uzeným lososem 1

Zpět na recept