Fazole pasírované

Fazolová kaše s chlebem - "pokrm kovbojů a pistolníků divokého západu".


3.0719x
45 min
1×

Postup přípravy

Den předem namočené fazole necháme přejít varem, vodu slijeme, nalijeme čerstvou horkou vodu, přidáme cibuli v celku a uvaříme fazole hodně do měkka. Vodu scedíme a fazole propasírujeme.


Do fazolové kaše nalijeme olej, přidáme utřený (vymačkaný) česnek, mletý pepř, papriku a sůl. Všechno dobře promícháme a osmahneme na oleji. Podáváme s chlebem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazole pasírované

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Srbská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.