Fazole pasírované

Fazolová kaše s chlebem - "pokrm kovbojů a pistolníků divokého západu".


3.0719x
45 min
1×

Postup přípravy

Den předem namočené fazole necháme přejít varem, vodu slijeme, nalijeme čerstvou horkou vodu, přidáme cibuli v celku a uvaříme fazole hodně do měkka. Vodu scedíme a fazole propasírujeme.

Do fazolové kaše nalijeme olej, přidáme utřený (vymačkaný) česnek, mletý pepř, papriku a sůl. Všechno dobře promícháme a osmahneme na oleji. Podáváme s chlebem.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazole pasírované

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty srbské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena