Fazolová kaše s chlebem - "pokrm kovbojů a pistolníků divokého západu".
2 stroužky | česnek |
2 dl | olej |
sůl | |
2 ks | cibule |
mletý pepř | |
mletá paprika | |
500 g | velké bílé fazole |
Den předem namočené fazole necháme přejít varem, vodu slijeme, nalijeme čerstvou horkou vodu, přidáme cibuli v celku a uvaříme fazole hodně do měkka. Vodu scedíme a fazole propasírujeme.
Do fazolové kaše nalijeme olej, přidáme utřený (vymačkaný) česnek, mletý pepř, papriku a sůl. Všechno dobře promícháme a osmahneme na oleji. Podáváme s chlebem.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.